X

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πληροφορίες

Ξεπερνώντας την τρίτη δεκαετία λειτουργίας, το συμπαγές σχήμα του Εργαστήρι 86 βασιζόμενο και στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, επιβεβαιώνεται ως μία εκ των
κορυφαίων εταιρειών του χώρου της οδοντοπροσθετικής.

  • ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 86
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Εργαστήρι 86 ΕΠΕ οφείλει το όνομά του στη χρονιά ίδρυσής του. Την πνοή έδωσαν τέσσερις νέοι, καταρτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι μέσα από συνεχή προσπάθεια, δυναμικότητα, ευελιξία, επιμόρφωση και επενδύσεις, διατηρούν μια οργανωμένη, έμπειρη εταιρεία στο χώρο της οδοντοπροσθετικής. Επιτυγχάνεται μια αρμονική συνεργασία με τον οδοντίατρο ή τον οδοντοτεχνίτη, που στηρίζεται στην ποιότητα, την επικοινωνία, την τεχνογνωσία, το σύντομο χρόνο παράδοσης, το σύστημα φροντίδας (after productions service), τις σταθερές ανταγωνιστικές τιμές και το εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα πληρωμής. Οι υπηρεσίες είναι ολοκληρωμένες.

Διατίθεται εγγύηση εργασιών, βάσει του προτύπου ISO 9001:2015 και του ISO 13485:2016, για τα οποία υπάρχει πιστοποίηση.

 

  • Προς Οδοντιατρεία:

Στο Εργαστήρι 86, κατασκευάζονται όλες οι οδοντοπροσθετικές εργασίες ακίνητης και κινητής προσθετικής. Υπάρχει εξειδίκευση σε επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις όλων των τύπων, ολοκεραμικές και μεταλλοκεραμικές. Χρησιμοποιείται πάντα ψηφιακή τεχνολογία CAD-CAM.

  • Προς Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια:

Επιτελείται σχεδιασμός και sintering μεταλλικών σκελετών επί εμφυτευμάτων και φυσικών δοντιών σε μηχάνημα TRUMPF TruPrint 1000 multilaser.

Οι Εταίροι

Ξεπερνώντας την τρίτη δεκαετία λειτουργίας, το συμπαγές σχήμα του Εργαστηρίου 86, βασιζόμενο και στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, επιβεβαιώνεται ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών του χώρου της οδοντοπροσθετικής.

Δημήτρης ΠαπαχρήστουΓεννήθηκε στη Λιβαδειά. Σπούδασε στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ. Εργάστηκε από πολύ νέος σε ένα μεγάλο αριθμό εργαστηρίων στην Αθήνα και το 1982 δημιούργησε δική του επιχείρηση. Το 1986, έγινε ιδρυτικό μέλος στο Εργαστήρι 86. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη με Αρ. Αδείας 204.141/87 (31/10/1988) της Νομαρχίας Πειραιά. Τον χαρακτηρίζει εξαιρετικό πάθος για την εξέλιξη της οδοντοτεχνικής, το οποίο ικανοποιεί μέσα από συνεχείς επιμορφώσεις στη χώρα μας και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις. Οι γνώσεις του καλύπτουν όλους τους τομείς της οδοντοπροσθετικής, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες. Είναι υπεύθυνος παραγωγής στο Εργαστήρι 86.

Γεώργιος ΑυδήςΓεννήθηκε στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από τη σχολή ΣΒΙΕ. Εργάστηκε σε πολλά εργαστήρια στην Αθήνα και το 1986 έγινε ιδρυτικό μέλος στο Εργαστήρι 86. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη με Αρ. Αδείας 204.144/87 (24/10/1988) της Νομαρχίας Πειραιά. Μέσα από πολυπληθείς επιμορφώσεις και συνεχή σεμινάρια, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη δημιουργικότητα που τον διακρίνει, απέκτησε εξειδίκευση στην ακίνητη προσθετική. Είναι ο υπεύθυνος της ακίνητης προσθετικής στο Εργαστήρι 86.

Σοφία ΚουτρούληΓεννήθηκε στην Καλαμάτα. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα Αθηνών και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Management Marketing. Εργάστηκε ως στέλεχος εταιρειών και αμέσως μετά, έγινε ιδρυτικό μέλος στο Εργαστήρι 86. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη με Αρ. Αδείας 204.145/87 (27/10/1988) της Νομαρχίας Πειραιά. Ασχολείται με τη διοίκηση, οργάνωση και παραγωγική διαδικασία του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου με έμφαση στα ψηφιακά. Αυτός ο διαχωρισμός αρμοδιοτήτων των οδοντοτεχνιτών και των διοικητικων στελεχών, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών της εταιρείας και επιβεβαιώνει τη θέση που κατέχει στην αγορά. Είναι υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας στο Εργαστήρι 86.

Θανάσης ΑποστολακόπουλοςΓεννήθηκε στη Φωκίδα. Εργάστηκε από πολύ νέος σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο, δείχνοντας ζήλο και ενδιαφέρον για το επάγγελμά του. Αμέσως μετά, έγινε ιδρυτικό μέλος στο Εργαστήρι 86. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη με Αρ. Αδείας 204.143/87 (7/11/1988) της Νομαρχίας Πειραιά.Συμπληρώνει και εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του με πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες. Απέκτησε εξειδίκευση στην κινητή προσθετική.

Συνεργάτες

Το Εργαστήρι 86 έχει στο δυναμικό του έμπειρους οδοντοτεχνίτες αποφοίτους ΤΕΙ, νομικό σύμβουλο, εξειδικευμένο λογιστικό γραφείο, σύμβουλο επιχειρήσεων, υπεύθυνο μηχανογράφησης και υπεύθυνο σύμβουλο συστημάτων ποιότητας.

Η Εταιρεία

Το Εργαστήρι 86 ΕΠΕ οφείλει το όνομά του στη χρονιά ίδρυσής του. Την πνοή έδωσαν τέσσερις νέοι, καταρτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι μέσα από συνεχή προσπάθεια, δυναμικότητα, ευελιξία, επιμόρφωση και επενδύσεις, διατηρούν μια οργανωμένη, έμπειρη εταιρεία στο χώρο της οδοντοπροσθετικής.

Επικοινωνία